Login
Shopping cart
Low Shippingcosts Worldwide Shipping Expert telephone advice WhatsApp us Pay by Creditcard or PayPal +150.000 items on stock

Zaagkleding

Beschermende zaagkleding is erg belangrijk wanneer u werkt met kettingzagen en andere soorten zaagmachines. Bij WorkWear4All vindt u een uitgebreid assortiment beschermende zaagkleding.

Tijdens het zagen bestaat de kans dat u bijvoorbeeld geraakt wordt door deeltjes die in het rond vliegen, door bewegende delen van machines of door scherpe voorwerpen. Ook moet de kleding goed bestendig zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden, thermische gevaren, chemische gevaren en elektrische gevaren. De kleding is goed zichtbaar door de opvallende kleuren. Om zeker te zijn van optimale veiligheid, leeft WorkWear4All de veiligheidsregels streng na. U krijgt zo een veilig en goed beschermend product geleverd.

Groot assortiment zaagkleding

Het assortiment van de zaagkleding bestaat uit broeken, jassen, overalls en schoenen. De prijzen zijn verschillend, afhankelijk van het soort kledingstuk en zijn goed afgestemd op de kwaliteitskleding. De kleding is verkrijgbaar in verschillende maten. U kiest het juiste product dat het best aansluit bij uw huisstijl.

Verkeersregelaarskleding kopen

Verkeersregelaarskleding van WorkWear4All waarmee u uzelf zichtbaar maakt op straat. Als verkeersregelaar is het belangrijk dat u opvalt in het verkeer en dat u snel wordt herkend. Belangrijk aspect van de verkeersregelaarskleding is het fluorescerend geel en oranje en de reflecterende markeringen. De reflectie is niet onderbroken en logo’s mogen van een bepaalde afmeting zijn. WorkWear4All voldoet aan al deze eisen en biedt u een veilig product. De kleding is opvallend, waterdicht, ademend en geschikt voor elk soort werkzaamheden. Als verkeersregelaar komt u ook in aanraking met zeer unieke weersomstandigheden, daarom is goede bescherming ontzettend belangrijk.

U kunt er voor kiezen om eventuele namen, bedrijfslogo’s en extra teksten te laten drukken op de kleding. Hierdoor krijgt uw bedrijf een persoonlijke uitstraling en meer naamsbekendheid, ook wordt u herkenbaarder voor uw klanten. Klanten waarderen het erg als ze uw medewerkers snel kunnen herkennen. Uw medewerkers zullen zich prettig voelen in de kleding met veel draagcomfort, dit zorgt voor een goede sfeer en meer plezier op de werkvloer.

WorkWear4All heeft een groot assortiment verkeersregelaarskleding. Wij hebben o.a. verkeersregelaars parka's, jassen en werkbroeken die geschikt zijn voor zowel heren als dames. De prijzen verschillen vanwege het ruime aanbod, maar zijn uitstekend afgestemd op de kwaliteit van de werkkleding. Als u vragen of onduidelijkheden heeft, geven wij u graag advies en hopen we tot de juiste oplossing te komen! Bekijk nu ons verkeersregelaarskleding assortiment en bestel makkelijk online!

-
Pay safe by Creditcard or PayPal

Private and business customers can easily pay with a creditcard or PayPal.

-
FAST WORLDWIDE SHIPPING

Your order is shipped quickly and can be delivered anywhere in the world.

-
PERSONALIZE YOUR WORKWEAR

We customize your clothes according to your own wishes by means of a printing or embroidery. We help and advise you for the very best result.

-
LARGE WEBSHOP ASSORTMENT

A wide range of clothing and shoes are available on our webshop, we are active in various industries and we are happy to advise you on the possibilities.

-
CONTACT OUR CUSTOMER SERVICE

We are available in different ways. The customer service is available from 09:00 to 17:00. You can call us, e-mail, WhatsApp and chat

Shopping cart

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm