Login
Shopping cart
Low Shippingcosts Worldwide Shipping Expert telephone advice WhatsApp us Pay by Creditcard or PayPal +150.000 items on stock

Uw maat bepalen middels de maattabel

Soms is het lastig om uw maat te bepalen aan de hand van de productinformatie. Daarom hebben we per merk zoveel mogelijk informatie, betreft de maten, verzameld op deze maattabellen pagina.
LET OP: Het kan voorkomen dat het ene merk anders valt dan het andere merk. Ga er niet standaard van uit dat de maat M van het ene merk ook een maat M is van het andere merk.

De  maten in de tabellen zijn de lichaamsmaten, als u meet, meet dan zonder kleding en dicht op het lichaam. Mocht uw precieze maat er niet tussen zitten, neem dan altijd een grotere maat. Bij werkkleding geldt altijd de regel, liever iets te groot dan te strak (U moet er immers in kunnen werken en bewegen).

Hoe weet u welke maat bij u past? Dat is heel eenvoudig! Het enige wat u nodig heeft is een meetlint (in cm's) en onderstaande maattabellen. Afhankelijk van het artikel dat u wilt bestellen zijn er verschillende punten die u op dient te meten. Aan de hand van deze meetpunten kunt u in de maattabellen precies opzoeken welke maat u heeft. 

Komt u er niet uit? Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Hoe meet ik de juiste maat?

De juiste maat meet u direct op het lichaam, trek de centimeter niet te strak aan.

Binnenbeenlengte: meet vanaf de bovenkant van uw binnenbeen tot aan de vloer. (Het meten van uw binnenbeenlengte kunt u het beste laten meten door iemand anders. Simpelweg omdat u er zelf niet goed bij kunt. De binnenbeenlengte meet u vanaf het hoogste punt aan de binnenzijde van uw been tot en met het punt waar uw hiel de vloer raakt. Zet hierbij uw benen iets uit elkaar en draag geen schoenen.)
Heupmaat: meet uw heupmaat waar uw heupen het breedst zijn.
Taillemaat: voor dames --> meet de omtrek tussen uw heup en uw borst waar u het smalst bent. Voor heren --> Uw tailleomtrek meet u daar waar je normaal je pantalon draagt, zo’n drie vingerdiktes onder uw navel. 
Borstmaat: voor dames --> meet waar uw borsten het grootst zijn, het liefst met uw BH aan. Voor heren --> meet het breedste gedeelte van uw borstkas.

U heeft alle maten verzameld, en nu?

U heeft alle maten opgenomen, dan kunt u in de tabel van het merk de juiste maat bepalen. Valt de omtrek van uw borst in een andere maatgroep als dat van je taille? Dan raden wij je aan om de maatgroep van uw borstomtrek te kiezen. Bijvoorbeeld: voor je borstomtrek heeft u maat 50 nodig, maar voor uw tailleomtrek heeft u maat 48 nodig. Kies dan voor maat 50. Een broek is namelijk makkelijker passend te maken door een kleermaker dan een jasje. Broeken kunnen tot twee maten kleiner/groter worden vermaakt. Een uitzondering op de regel is als een merk de maten appart van elkaar kan aanbieden, dan kunt u gerust uitgaan van uw gemeten maat, bijvoorbeeld: een maat 50 jas en een maat 48 broek.
-
Pay safe by Creditcard or PayPal

Private and business customers can easily pay with a creditcard or PayPal.

-
FAST WORLDWIDE SHIPPING

Your order is shipped quickly and can be delivered anywhere in the world.

-
PERSONALIZE YOUR WORKWEAR

We customize your clothes according to your own wishes by means of a printing or embroidery. We help and advise you for the very best result.

-
LARGE WEBSHOP ASSORTMENT

A wide range of clothing and shoes are available on our webshop, we are active in various industries and we are happy to advise you on the possibilities.

-
CONTACT OUR CUSTOMER SERVICE

We are available in different ways. The customer service is available from 09:00 to 17:00. You can call us, e-mail, WhatsApp and chat

Shopping cart

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm