Login
Shopping cart
Low Shippingcosts Worldwide Shipping Expert telephone advice WhatsApp us Pay by Creditcard or PayPal +150.000 items on stock

Polo's

Poloshirts zijn een populaire vorm van bedrijfskleding, waar veel vraag naar is. Onze promotionele en professionele poloshirts zijn van een hoogwaardige kwaliteit en in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Een combinatie van kleuren is uiteraard ook mogelijk. De poloshirts zijn van sterk materiaal gemaakt en er is tijd gestoken in een mooi en goed ontwerp. De polo's verkleuren tijdens het wassen niet en behouden ook hun pasvorm. Wij leveren polo's voor dames en heren.

Polo's met lange en korte mouwen


De poloshirts zijn verkrijgbaar met lange of korte mouwen, zeer comfortabel tijdens het dragen en te gebruiken in alle sectoren. Afhankelijk van het type weer, maakt u zelf de keuze waar en wanneer u uw poloshirt wilt dragen. De polo's zijn betaalbaar en u kunt ze ook laten bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam, logo of eigen tekst. Wij verzorgen dat graag voor u en dit bespaart u de nodige kosten.

De polo's zijn niet alleen functioneel, maar ook scheppen het eenheid binnen een organisatie. Medewerkers zijn erg belangrijk binnen een bedrijf en daarom is het ook van belang dat het zij er netjes en verzorgd uitzien. Een poloshirt straalt klasse uit en uw medewerker voelt zich hier erg prettig bij.
workwear4all-com -  T-shirts banner breed

Bedrijfskleding t-shirts kopen

Bij WorkWear4All vindt u een uitgebreid assortiment t-shirts voor bij uw bedrijfskleding. Onze T-shirts hebben een uitstekende pasvorm, zijn van een mooi design, zijn keurig netjes afgewerkt en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.
De t-shirts kunt u een persoonlijk tintje geven door deze te bedrukken of borduren zoals u dat wilt. U maakt het t-shirt persoonlijk door namen, logo’s of bepaalde teksten er op te laten drukken of borduren. Als u dat wenst, zorgen wij voor het uitstekend bedrukken of borduren van uw t-shirt.
-
Pay safe by Creditcard or PayPal

Private and business customers can easily pay with a creditcard or PayPal.

-
FAST WORLDWIDE SHIPPING

Your order is shipped quickly and can be delivered anywhere in the world.

-
PERSONALIZE YOUR WORKWEAR

We customize your clothes according to your own wishes by means of a printing or embroidery. We help and advise you for the very best result.

-
LARGE WEBSHOP ASSORTMENT

A wide range of clothing and shoes are available on our webshop, we are active in various industries and we are happy to advise you on the possibilities.

-
CONTACT OUR CUSTOMER SERVICE

We are available in different ways. The customer service is available from 09:00 to 17:00. You can call us, e-mail, WhatsApp and chat

Shopping cart

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm